Video

Foto

22 QENDRA SHËNDETËSORE NË SHËRBIM 24 ORË PËR ZONAT TURISTIKE

22 QENDRA SHËNDETËSORE NË SHËRBIM 24 ORË PËR ZONAT TURISTIKE

Në Vlorë (31/5/2015) për nismën e re drejt drejt shërbimeve më cilësore dhe në mbështetje të gjithë atyre që në sezonin e verës do të zgjedhin t’i kalojnë pushimet përgjatë bregdetit apo në Alpe. Nga java e ardhshme fillojnë funksionin 22 qendra të reja shëndetësore, me shërbim 24 orë, me mjekë dhe infermierë si edhe setet e nevojshme mjekësore deri në fund të(...)
Shih foto galeri